Sauvage Elixir – Parfume til mænd – Citrus, krydderier og træ noter

Sauvage Elixir – Parfume til mænd – Citrus, krydderier og træ noter

kr. 1.749,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2543400224993772
Kategori:

Beskrivelse

Dior Sauvage Elixir omskriver reglerne for parfume til mænd* ved at udforske grænserne for ekstrem koncentration. Det er, som om denne cologne til mænd skubber til de yderste grænser med sine friske, trænoter og krydrede duft, hver især udtrykt med en begejstring, der vækkes til live i Dior Sauvage Elixirs duftspor.
“Jeg ønskede at forblive tro mod de afgørende noter i Sauvages og samtidig bringe dem op på en hidtil uset tæthed.* For at opnå denne styrke valgte jeg at nedtone arkitekturen til det allernødvendigste. Denne eliksirs duftspor er overraskende dybt og tæt.” – Francois Demachy, Diors parfumør.
Flakonen er både natagtig og dyrebar og er lige så elegant som navnet på den. Dior Sauvage Elixir koncentrerer sin ekstraordinære styrke i en midnatsblå glasflaske i en unik* 60 ml størrelse. Flakonen bærer præg af sofistikeret design: Dens magiske navn er indgraveret i skinnende sølv på en etiket indgraveret i glasset, mens den kuppelformede bund leger med lyset. Kraft, elegance, mystik.
* Fra Dior.

Yderligere information

Brand

DIOR

Copyright 2023 - Pilanto Aps